Σακίδιο Γιλέκο Κυνηγίου Riserva RSR Blood'S Dog Driver Green/Orange R2245

Κατηγορία: Γιλέκα Κυνηγίου
Κατασκευαστές: Riserva
Views: 55
Προστέθηκε:
Tags
Κατασκευαστές Riserva
Τιμή Αγοράς 240.00 Αποθήκευση 5%
Τιμή Eshop

228.00

Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο
Κωδικός SKU9956
Νούμερο
Ποσότητα


Περιγραφή
  • Σακίδιο Γιλέκο Κυνηγίου Riserva RSR Blood'S Dog Driver Green/Orange 

Αυτό το γιλέκο/σακίδιο χειριστή έχει μελετηθεί και δοκιμαστεί κατά τη διάρκεια του κυνηγιού για να επιτευχθεί ο σωστός συμβιβασμός μεταξύ ενός τεχνικού γιλέκου και ενός σακιδίου πλάτης.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που προσφέρει αυτό το άρθρο είναι ότι έχετε πάντα στη διάθεσή σας τα απαραίτητα αξεσουάρ για το κυνήγι ή την περισυλλογή τραυματισμένων ενδυμάτων και ταυτόχρονα έχει μια μικρή πίσω τσάντα παιχνιδιού που μπορεί να φιλοξενήσει αξεσουάρ ή πιο ογκώδη ρούχα όπως: μακρύ , πουλόβερ ή ακόμα μικρό παιχνίδι.

Με περίγραμμα στο σχήμα της πλάτης για να προσκολλάται στο σώμα και να αποφεύγονται οι τυχαίες λαβές, με τσάντα παιχνιδιού προσβάσιμη από πολλά σημεία, αυτό το αξεσουάρ είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ και ανθεκτικό πλέγμα, Cordura κατά του αγκάθου, περιλαμβάνει πορτοκαλί ένθετα. Περιλαμβάνει ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου και ζώνη, εσωτερικό γάντζο και θηλιές για τσάντα camel, κρυφή αδιάβροχη τσέπη για έγγραφα και γάντζο για θήκη GPS.

Και για δεξιόχειρες και για αριστερόχειρες

Κέντημα: Λογότυπο Reserve


" title="R2245 Gilet tecnico RISERVA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

*
*
*
 
 
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική.
Περισσότερες πληροφορίες