Outdooraction

Άργους 117, Ναύπλιο, Αργολίδας, 21100, Ελλάδα

  [email protected]     2752043470     2752306729


Σακίδιο Γιλέκο Κυνηγίου Riserva RSR Blood'S Dog Driver Green/Orange R2245


Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο
Κωδικός SKU9956
Κατασκευαστές Riserva
Τιμή Καταστήματος: €240.00
Τιμή Eshop: €228.00
  • Σακίδιο Γιλέκο Κυνηγίου Riserva RSR Blood'S Dog Driver Green/Orange 

Αυτό το γιλέκο/σακίδιο χειριστή έχει μελετηθεί και δοκιμαστεί κατά τη διάρκεια του κυνηγιού για να επιτευχθεί ο σωστός συμβιβασμός μεταξύ ενός τεχνικού γιλέκου και ενός σακιδίου πλάτης.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που προσφέρει αυτό το άρθρο είναι ότι έχετε πάντα στη διάθεσή σας τα απαραίτητα αξεσουάρ για το κυνήγι ή την περισυλλογή τραυματισμένων ενδυμάτων και ταυτόχρονα έχει μια μικρή πίσω τσάντα παιχνιδιού που μπορεί να φιλοξενήσει αξεσουάρ ή πιο ογκώδη ρούχα όπως: μακρύ , πουλόβερ ή ακόμα μικρό παιχνίδι.

Με περίγραμμα στο σχήμα της πλάτης για να προσκολλάται στο σώμα και να αποφεύγονται οι τυχαίες λαβές, με τσάντα παιχνιδιού προσβάσιμη από πολλά σημεία, αυτό το αξεσουάρ είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ και ανθεκτικό πλέγμα, Cordura κατά του αγκάθου, περιλαμβάνει πορτοκαλί ένθετα. Περιλαμβάνει ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου και ζώνη, εσωτερικό γάντζο και θηλιές για τσάντα camel, κρυφή αδιάβροχη τσέπη για έγγραφα και γάντζο για θήκη GPS.

Και για δεξιόχειρες και για αριστερόχειρες

Κέντημα: Λογότυπο Reserve


" title="R2245 Gilet tecnico RISERVA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>


Information correct as of 19:19, 19-04-2024