Μποτάκια Salomon Men's Toundra Pro CSWP Black 404727

Κατηγορία: Άρβυλα
Κατασκευαστές: SALOMON
Views: 4055
Προστέθηκε:
Tags
Κατασκευαστές SALOMON
Τιμή Καταστήματος 230.00
Τιμή Eshop

219.90

Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο
Κωδικός SKU6971
Νούμερο
Ποσότητα


Περιγραφή
  • Μποτάκια Salomon Men's Toundra Pro CSWP Black
  • Περιγραφή :
  • Αδιάβροχο μποτάκι από την Salomon με μεγάλη σταθερότητα, θερμική επένδυση και άνεση, είναι ιδανικό για το κρύο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
  • Διαθέτει τεχνολογία Climashield™ που αποτελείται από μια ειδικά κατασκευασμένη, ελαφριά μεμβράνη στο μπροστινό τμήμα του υποδήματος, η οποία αναπνέει και στεγνώνει γρήγορα έτσι ώστε να προστατεύει από τη λάσπη και την υγρασία, έχει ειδικό σχεδιασμό στη γλώσσα που ενώνεται με το άνω τμήμα του παπουτσιού αποτρέποντας πέτρες και σκόνη από το να εισχωρήσουν μέσα στο υπόδημα.
  • Η εξωτερική σόλα διαθέτει την τεχνολογία Contagrip® της οποίας η λογική αποτελείται είναι ένα μείγμα πυκνότητας υλικών και γεωμετρικού σχεδιασμού εξογκωμάτων έτσι ώστε να διασφαλίσει την απόλυτη αντοχή και πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια και τεχνολογία Aerogel το οποίο το καθιστά ζεστό μέχρι και τους -40°C.
*
*
*
 
 
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική.
Περισσότερες πληροφορίες