Αεροβόλο όπλο ελατηρίου σπαστής κάνης, Gamo Black Bear IGT 5.5mm, με το νέο πρωτοποριακό σύστημα αερίου IGT ( Gas Ram ).
Νέο τεχνολογικά προηγμένο σύστημα αερίων που καταργεί το κλασικό ελατήριο.
Ταχύτερη έξοδος του βλήματος από τη κάνη.
Μικρότερη παραμονή του βλήματος στην κάνη από τη στιγμή της πυροδότησης.
Σταθερή & αμετάβλητη δύναμη (Ισχύς).
Ο κύλινδρος συμπίεσης του αερίου δίνει μόνιμα σταθερή ισχύ για κάθε βολή για βελτίωση της ακρίβειας.
Μεγαλύτερη ακρίβεια.
Το σύστημα IGT δίνει τη δυνατότητα στο σκοπευτή να έχει μεγαλύτερη ευστοχία σε σύγκριση με τα αεροβόλα ελατηρίου.
Μείωση κραδασμών στη βολή.
Το σύστημα IGT έχει λιγότερους κραδασμούς από το κλασικό ελατήριο.
Αντοχή & αυξημένη αξιοπιστία στο χρόνο.
Το χαμηλών τριβών σύστημα αερίων IGT μειώνει τη κόπωση (φθορά) των εξαρτημάτων & αυξάνει την μακροζωία του όπλου σε σύγκριση με τα αεροβόλα ελατηρίου.
Σταθερά ομαλή προσπάθεια όπλισης.
Η όπλιση είναι πάντοτε σταθερά ομαλή λόγω μη ύπαρξης τριβής από το ελατήριο.
Τελευταίας γενιάς κάννη (συμπεριλαμβανομένου ενός ενσωματωμένου φρένου στομίου) για εξαιρετικά ομαλή και ακριβές βολή, ελαχιστοποιώντας την ανάκρουση που συνήθως μπορούμε να βρούμε σε πιο ακριβά μοντέλα RRR (Recoil Reducing Rail).
Χαρακτηρηστικά :
Νέο πρωτοποριακό σύστημα ελαχιστοποίησης του κραδασμού.
Ισπανικής κατασκευής.
1 χρόνο εγγύηση Gamo.
Αμφιδέξιο κοντάκι κατάλληλο για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες σκοπευτές.
Θέση για δίοπτρα 11mm.
Διαμέτρημα : 5.5mm.
Βάρος: 2.45 kg.
Ταχύτητα: 268 m/sec.
Power: 24 joules.
Ολικό μήκος: 109 εκ.
Όροι πώλησης Για την Αγορά ενός Αεροβόλου Όπλου ή Πιστολιού :
*Ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο Έτος της Ηλικίας του και να το Πιστοποιεί με την επίδειξη της Αστυνομικής του Ταυτότητας ή ΑΦΜ & ΔΟΥ.
Σε περίπτωση απομακρυσμένης πώλησης ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να αποστείλει φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας με email στο [email protected].
Επίσης θα πρέπει να είναι μόνιμος κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τα Αεροβόλα ΔΕΝ είναι παιχνίδια.
Ποτέ μην στρέφετε ένα όπλο απέναντι σε άλλο άτομο ακόμα και όταν γνωρίζετε ότι είναι άδειο.
Τα Αεροβόλα χρησιμοποιούνται για σκοποβολή, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.
Εκσφαινδονίζουν ατσάλινο ή μολυβένιο σφαιρίδιο ή κυάθιο και ανάλογα με το μοντέλο σε διαμέτρημα 4,5mm / 5,5mm / 5mm / 6,35mm και άλλα.
Η δημόσια παρουσία, επίδειξη και κυκλοφορία των αεροβόλων ΔΕΝ επιτρέπεται.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική.