Ηλεκτρικός Ακονιστής Work Sharp MK2 002.3083

Κατασκευαστές: Work Sharp
Views: 1691
Προστέθηκε:
Tags
Κατασκευαστές Work Sharp
Τιμή Καταστήματος 180.00
Τιμή Eshop

169.90

Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο
Κωδικός SKU8681
Ποσότητα


Περιγραφή

Ηλεκτρικός Ακονιστής Work Sharp MK2

Η ανανεωμένη και βελτιωμένη έκδοση του ακονιστή Work Sharp MK2 είναι εδώ για συνεχίσει την επανάσταση στο ακόνισμα που έφερε ο προκάτοχος του Work Sharp Original (με πωλήσεις άνω των 1.5 εκατομμύριων μέχρι σήμερα).

Ο ακονιστής MK2, εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία ακονίσματος με ευκάμπτους ιμάντες, εφαρμόζει επαγγελματικό ακόνισμα σε σχεδόν οτιδήποτε φέρει κόψη όπως ακριβώς κατασκευάζονται τα εργοστασιακά μαχαίρια σήμερα. Οι ιμάντες ακονίσματος προσαρμόζονται στην λάμα οποιουδήποτε μαχαιριού κουζίνας, υπαίθρου, σουγιά, κλασικών ψαλιδιών και εργαλείων με κόψη.

Ο επανασχεδιασμένος οδηγός εναλλάσσει την κλίση ακονίσματος σε 20° ή 25° μοίρες με την απλή χρήση ενός μοχλού. Είναι επενδυμένος με επικάλυψη δέρματος στο σημείο επαφής προφυλάσσοντας από τις γρατζουνιές και ταυτόχρονα προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια και επαναληψιμότητα.

Το νέο μοτέρ ρυθμίζεται σε χαμηλή (low) ταχύτητα για μεγαλύτερο έλεγχο ακονίσματος και σε υψηλή για να αποδώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να ακονίσετε εργαλεία όπως λάμες κοπτικών, τσεκούρια και άλλα εργαλεία κήπου.

Ο νέος οδηγός λάμας υποστηρίζει το μαχαίρι κατά το ακόνισμα μέχρι την «μύτη» ώστε να εφαρμόζετε ομοιόμορφο ακόνισμα σε ολόκληρο το μήκος της.

Ο συνδυασμός των παραπάνω σε συνδυασμό με την επιτυχημένη πορεία του προκάτοχου του, κάνουν το Work Sharp MK2 το απόλυτο εργαλείο ακονίσματος σήμερα. Είναι αναμφίβολα και αποδεδειγμένα το ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος να ακονίσετε τα μαχαίρια σας με υψηλή ακρίβεια, συνοχή και ασφάλεια.

Αυτό το εργαλείο είναι σχεδιασμένο, ρυθμισμένο και ποιοτικά ελεγμένο στη έδρα της Work Sharp στο Ashland, Oregon και συνοδεύεται από εγγύηση τριών ετών.

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

*
*
*
 
 
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική.
Περισσότερες πληροφορίες