Κιάλια YUKON FUTURUS 8x40 WA (22038)

Κατηγορία: Κιάλια
Κατασκευαστές: YOKON
Views: 865
Προστέθηκε:
Tags
Κατασκευαστές YOKON
Τιμή Eshop

93.00

Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο
Κωδικός SKU1476
Ποσότητα


Περιγραφή
Τα Futurus 8x40 WA είναι ένα ζευγάρι κιάλια γενικής χρήσης που συνδυάζει τη βέλτιστη μεγέθυνση με μικρές διαστάσεις. Διαθέτει ευρύ οπτικό πεδίο ώστε να προσφέρει άνετη παρατήρηση κινούμενων αντικειμένων. Υψηλής ποιότητας πλήρως επιστρωμένοι φακοί με εξαιρετική ικανότητα συγκέντρωσης φωτός αποδίδουν ιδανική τρισδιάστατη εικόνα καθώς επίσης επιτρέπουν την λειτουργεία στο λυκόφως. Εργονομικό σχήμα και ειδική επίστρωση από συνθετικό υλικό (rubber) εξασφαλίζει αξιόπιστη πρόσφυση (αντιολισθητικά) ακόμη και με υγρά χέρια. Η ανεξάρτητη ρύθμιση του δεξιού προσοφθάλμιου φακού δίνει λύση στις διαφορές στην όραση που πιθανόν έχει ο χρήστης έτσι ώστε να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην εστιασμένη εικόνα. Η μεγάλη κεντρική ροδέλα προσφέρει απλή και άνετη ρύθμιση της εστίασης. Τα Futurus 8x40 κιάλια WA είναι εξοπλισμένα με ένα μακρύ άνετο λουράκι λαιμού και μία ανθεκτική θήκη για ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά. Οπτικά μέρη του Futurus 8x40 είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας οπτικό γυαλί με το σύστημα πολλαπλών επιστρώσεων "True Color multicoating ™ ",
που εξασφαλίζει υψηλή ικανότητα συλλογής φωτός, εξαιρετική πιστότητα των χρωμάτων, φωτεινή και διαυγή εικόνα σε όλο το οπτικό πεδίο.

ΚΟΡΜΟΣ
Είναι ένας συνδυασμός από ένα ελαστική επίστρωση (rubber) και πλαστικό ανθεκτικό στους κραδασμούς και προστατεύει τα κιάλια από βροχή, ρύπους, σκόνη, χιόνι.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Μεγέθυνση x8
- Ευρύ οπτικό πεδίο
- Υψηλή συγκέντρωση φωτός
- Μικρές διαστάσεις
- Κεντρικός μηχανισμός εστίασης
- Υψηλή ποιότητα εικόνας
- Ποιότητα φακών ΒΑΚ4
- Εξωτερική επίστρωση rubber με ιδιότητες αντοχής στους κραδασμούς, στην βροχή κλπ
- Σύστημα "Porro-prism" που δίνει καλύτερη αίσθηση στο βάθος.
- Φακοί πολλαπλών επιστρώσεων "TrueColor" για εξαιρετική απόδοση χρωμάτων
- Δυνατότητα προσαρμογής σε τρίποδα (1/4")
- Ελαφρύ
- Όμορφη και ανθεκτική θήκη.
*
*
*
 
 
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική.
Περισσότερες πληροφορίες