Φυσϊγγια GORILLA TECNA EDITION 35gr

Κατηγορία: 35 Γραμμάρια
Κατασκευαστές: GORILLA
Views: 706
Προστέθηκε:
Tags
Κατασκευαστές GORILLA
Τιμή Αγοράς 8.10 Αποθήκευση 9%
Τιμή Eshop

7.40

Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο
Κωδικός SKU880
SIZE-NOYMERO
Ποσότητα


Περιγραφή
Χαρακτηριστικά.
Τα φυσίγγια 35gr Tecna Edition προορίζονται για βολές μεγάλων αποστάσεων άνω των 30 μέτρων. Τα 35gr Tecna Edition είναι φυσίγγια πολύωρων εργαστηριακών μελετών και επίπονων πρακτικών δοκιμών στους κυνηγότοπους. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα φυσίγγια στο κυνήγι όλων σχεδόν των θηραμάτων λόγω της γόμωσης των 35gr. Χρησιμοποιήστε το στην πέρδικα και την μπεκάτσα όπως και για λαγό, φάσα και στο κυνήγι των υδροβίων κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Ειδικά ξεχωρίζει για τις εκπληκτικές του κατανομές και διατρήσεις στις χαμηλές θερμοκρασίες και την υγρασία λόγω της γόμωσης τους με πυρίτιδα διπλής βάσης Tecna. Τα 35gr Tecna edition μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλα τα σύγχρονα όπλα cal 12 με θαλάμες 70mm ή 76mm. Αποδίδουν εξαιρετικά με μεσαία (***) και κλειστά (*) τσοκ για μακρινές βολές και με ανοιχτά (****) (CL) για πιο κοντινές βολές.

Βάρος σκαγιών: 35gr

Πυρίτιδα: Tecna

Βύσμα: Super G

Καψύλλιο: Μ686

Ύψος μετάλλου: 23mm

Ύψος κάλυκα: 70mm

Κάλυκας: Nobel Sport

Πιέσεις-Bar: 750

Ταχύτητα-m/sec: 410

Διαμέτρημα: cal 12

Διαθέσιμα νούμερα: 3 έως 9

Χρώμα κάλυκα: μαύρο

Κουτί: 10 τμχ
*
*
*
 
 
Προτείνουμε
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική.
Περισσότερες πληροφορίες