Καραμπίνα BENELLI RAFFAELLO POWER BORE

Κατηγορία: Ημιαυτόματες
Κατασκευαστές: BENELLI
Views: 1225
Προστέθηκε:
Tags
Κατασκευαστές BENELLI
Τιμή Καταστήματος 2311.00
Καλέστε μας για τιμή $
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο
Κωδικός SKU1365
Μήκος Κάννης
Ποσότητα


Περιγραφή
ΟΝΟΜΑ : BENELLI RAFFAELLO POWER BORE

ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ : C12
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ : Σύστημα αδρανείας με περιστρεφόμενη κεφαλή.
ΒΑΣΗ : Απο επιπλατινομένο νίκελ, κλείστρο επιχρωμιωμένο.
ΚΑΝΝΗ : Με άσπρη επιπλατινομένη βάση: κάννη Crio Bore, γυαλιστερή, αυλός 18.3 & 18.4, σε 61-66-70-76cm με ρίγα από ανθρακόνημα με 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ.
ΚΟNΤΑΚΙ : Από ξύλο καρυδιάς με το νέο σύστημα Progressive Comfort.
ΠΑΠΙΑ : Από ξύλο καρυδιάς.
ΣΚΑΝΔΑΛΕΣ : Αφαιρούμενη σκανδαλοθήκη, αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος ακόμη κι αν το κλείστρο δεν είναι οπλισμένο.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ : Το Progressive Comfort είναι το νέο σύστημα Benelli μειωμένης ανάκρουσης που βρίσκεται τοποθετημένο μέσα στο κοντάκι και συνδέεται με το πέλμα, εξασφαλίζει μειωμένη ανάκρουση και ελαχιστοποιεί την αναπήδηση της κάννης και τις δονήσεις. Είναι τελείως αόρατο εξωτερικά, αλλά εξαιρετικό και αποτελεσματικό: εν συντομία η ουσία της τεχνολογίας στο κομψο ξύλινο κοντάκι. Μία άλλη καινοτομία της Raffaello Power Bore είναι η κρυογενής κάννη της με επιλεγμένο αυλό 18.3 & 18.4. Τα ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα αυτής της εντυπωσιακής κάννης, σε συνδυασμό με τα τσοκ για ατσάλινα σκάγια, εγγυόνται αξεπέραστες επιδόσεις, γρήγορη ταχύτητα βολής, μεγαλύτερη ακρίβεια και διατρητικότητα. Σύστημα Crio Power Bore: τέλεια θαλάμη, τέλεια κατανομή και εγγυημένη απόδοση.
ΒΑΡΟΣ : 2950kgr
ΑΞΕΣΟΥΑΡ : Στόχαστρο κόκκινο οπτικής ίνας. Πέλμα σπό ειδικό υλικό πολυουρεθάνης.
ΠΙΕΣΕΙΣ : 1370bar
ΣΥΣΚΕΥΣΙΑ : Στην πλαστική βαλίτσα συμπεριλαμβάνονται: τσοκ και κλειδί, σετ αορτηριούχων, λάδι Benelli, εγχειρίδιο, 3 στόχαστρα (πράσινο, κόκκινο και κίτρινο).
*
*
*
 
 
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική.
Περισσότερες πληροφορίες