Ισοθερμικό Παντελόνι POLO POLARTEC 9-06-613-05 ΜΑΥΡΟ

Κατηγορία: Ισοθερμικά
Κατασκευαστές: POLO
Views: 95
Προστέθηκε:
Tags
Κατασκευαστές POLO
Τιμή Αγοράς 29.00 Αποθήκευση 21%
Τιμή Eshop

23.00

Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο
Κωδικός SKU1675
SIZE-NOYMERO
Ποσότητα


Περιγραφή
Η νέα σειρά ισοθερμικών ρούχων της polo σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις και ανάγκες του μοτοσικλετιστή για την καθημερινή χρήση στην πόλη αλλά και στα ταξίδια του .
Στην κατασκευή των ρούχων χρησιμοποιείται το νέο επαναστατικό υλικό “Power dry” με τεχνολογία Odor Resistant της αμερικανικής εταιρείας Melden Mills έτσι ώστε να κρατά το δέρμα στεγνό και συγχρόνως να αποτρέπει την ανάπτυξη δυσάρεστων οσμών .
Το ύφασμα “Polartec, Power dry, Odor Resistant με πιστοποιημένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας “bi-component construction” διαθέτει διαφορετικά νήματα σε κάθε πλευρά με αποτέλεσμα από τη μια να απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα και από την άλλη να την εξατμίζει γρήγορα, Επιπλέον ασημένιες ίνες πλέκονται στο ύφασμα εμποδίζοντας την ανάπτυξη βακτηριών που προκαλούν δυσάρεστες οσμές
Ιδανική χρυσή σαν εσώρουχο ( στρώμα βάσεως ) με μεγάλη θερμομονωτική ικανότητα ακόμα και ακραίες καιρικές συνθήκες
*
*
*
 
 
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική.
Περισσότερες πληροφορίες